Sigla Asociatia DOMINOU
Forum ASOCIATIA DOMINOU

PROIECTE


Evenimentul european de tineret (EYE) 2020

European-youth-event (EYE) 2020

EYE 2020!
Invită tinerii între 18 și 30 de ani din UE sau țările candidate să propună o activitate interactivă sau artistică pentru EYE2020.
La fiecare doi ani, Evenimentul european de tineret (EYE) reunește mii de tineri din întreaga Uniune Europeană, dar nu numai, pentru a-și împărtăși ideile despre viitorul Europei.
Cea de-a patra ediție va avea loc la Parlamentul European de la Strasbourg (Franța) în perioada 29-30 mai 2020.
Timp de două zile, participanții vor avea ocazia să participe la o varietate de activități și spectacole artistice, create de parteneri, organizații de tineret și participanții înșiși.
La încheierea evenimentului, preocupările, speranțele și ideile tinerilor vor fi prezentate într-un raport distribuit tuturor membrilor Parlamentului European (europarlamentari).

Cum poți să te implici
  • Tinerii sunt invitati s propun[ un atelier /o activitate interactiv([) sau artistic([)!
  • Pentru a participa, solicitantii trebuie s[ aib[ între 16 si 30 de ani la data evenimentului, cu exceptia conduc[torului grupului (care poate avea peste 30 de ani, dar trebuie s[ aib[ cel putin 18 ani) si s[ fie dintr-o tar[ a Uniunii Europene sau dintr-o tar[ candidat[ la UE.
  • Activitatea poate fi organizat[ în englez[, francez[ sau german[.
  • Cele mai bune propuneri selectate pot primi o contributie financiar[ din partea Parlamentului European pentru a acoperi anumite cheltuieli.


Te poti inscrie:

Dacă doriți să aflați mai multe despre program, accesati website-ul: https://www.europarl.europa.eu/european-youth-event/en/eye2020/home.html

Inapoi la proiecte