Sigla Asociatia DOMINOU
Forum ASOCIATIA DOMINOU

CURSURI

Vizitatori online - 1  
Record vizitatori online - 4
IP-ul tau este: 3.236.207.90

STILIST, PROTEZIST UNGHII

Asociatia DOMINOU, inmatriculata in Registrul National al Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor cu nr. 16/917/14.08.2018, organizeaza cursuri de specializare pentru :
Ocupatia: STILIST, PROTEZIST UNGHII.
Cod N.C/COR: 514208.
Descrierea ocupatiei: Stilistul-protezist de unghii, este specialistul care se ocupa de ingrijirea si infrumusetarea unghiilor, mainilor si picioarelor clientilor sai, aplicand diverse tehnici si metode de interventie.
Stilistul-protezist de unghii ingrijeste nu numai unghiile ci si mainile si picioarele, prin proceduri variate, adapatate necesitatilor clientilor: lifting, bai cu parafina, aplicare de masti, gomaje, masaje etc., redand starea de confort si sanatate a acestora.
El construieste unghii false prin tehnici moderne, utilizand suporturi variate si asigurand aspectul natural al acestora, reconstruieste unghiile accidentate confectionand si aplicand proteze in locul celor deteriorate sau pierdute, partial sau in totalitate, demonteaza unghii false atunci cand clientii nu mai doresc mentinerea acestora si asigura tonifierea si refacerea unghiilor naturale slabite, prin intermediul unor cure de tratament special destinate.
Stilistul-protezist de unghii creeaza modele decorative pentru unghii, avand in vedere morfologia mainilor si a unghiilor, combinand materiale, culori si efecte diverse, picteaza/infrumuseteaza unghiile prin realizarea efectiva a decoratiunilor, avand in vedere gusturile clientilor si evenimentele pentru care au fost concepute.
   
Competente dobandite:
   
Documente necesare la inscriere:
Programul cursului este structurat in trei sectiuni:
Durata cursului: 90 ore.
Pretul cursului: 900 RON.
Modalitati de inscriere:
Email: asociatiadominou@yahoo.com
Sau completati FORMULARUL DE CONTACT ON-LINE.
In pretul cursului sunt incluse: prestatia lectorilor, suportul de curs, CD cu materiale pentru studiul ON-LINE, pauze de cafea, asistenta pentru elaborarea Proiectului de absolvire, certificatul de absolvire.
Locul de desfasurare:
Str. LIPSCANI, nr. 22 (Bazar Craiova), Craiova, Dolj.
In urma absolvirii acestui curs se elibereaza CERTIFICATE recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.
Inapoi la cursuri