Sigla Asociatia DOMINOU
Forum ASOCIATIA DOMINOU

CURSURI

Vizitatori online - 1  
Record vizitatori online - 20
IP-ul tau este: 18.205.26.39

METODIST

Asociatia DOMINOU, inmatriculata in Registrul National al Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor cu nr. 16/506/17.07.2017, organizeaza cursuri de specializare pentru :
Ocupatia: METODIST.
Cod N.C/COR: 214114.
Descrierea ocupatiei: Metodistul proiecteaza si dimensioneaza procesele si procedeele specifice de lucru desfasurate intr-o organizatie, specifice sectorului sau domeniului de activitate pentru care are o pregatire initiala adecvata.
Pe langa cunostinte initiale de specialitate, metodistul trebuie sa detina aptitudinile necesare pentru a putea sa indeplineasca cerintele legate de aceasta ocupatie: atentie, indemanare, corectitudine, spirit de echipa, putere de analiza si decizie, adaptabilitate la situatii noi, rezistenta la factori de stres etc.
   
Competente dobandite:
   
Documente necesare la inscriere:
Programul cursului este structurat in trei sectiuni:
Durata cursului: 60 ore.
Pretul cursului: 700 RON.
Modalitati de inscriere:
Email: asociatiadominou@yahoo.com
Sau completati FORMULARUL DE CONTACT ON-LINE.
In pretul cursului sunt incluse: prestatia lectorilor, suportul de curs, CD cu materiale pentru studiul ON-LINE, pauze de cafea, asistenta pentru elaborarea Proiectului de absolvire, certificatul de absolvire.
Locul de desfasurare:
Str. LIPSCANI, nr. 22 (Bazar Craiova), Craiova, Dolj.
In urma absolvirii acestui curs se elibereaza CERTIFICATE recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.
Inapoi la cursuri