Sigla Asociatia DOMINOU
Forum ASOCIATIA DOMINOU

CURSURI

Vizitatori online - 1  
Record vizitatori online - 20
IP-ul tau este: 18.205.26.39

COMUNICARE IN LIMBA ENGLEZA

Asociatia DOMINOU, inmatriculata in Registrul National al Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor cu nr. 16/855/08.12.2017, organizeaza cursuri de initiere pentru :
Ocupatia: COMUNICARE IN LIMBA ENGLEZA.
Cod COR: -
Descrierea ocupatiei: Comunicarea in limbi straine impartaseste pe larg dimensiunile deprinderilor principale de comunicare in limba oficiala.
Aceasta se bazeaza pe capacitatea de a intelege, exprima si interpreta concepte, ganduri, sentimente, fapte si opinii atat in forma orala, cat si scrisa (ascultat, vorbit, citit, scris) in contexte sociale si culturale adecvate (in educatie si formare profesionala, la locul de munca, timpul liber), cu privire la dorintele si nevoile cuiva.
Comunicarea in limbi straine necesita deprinderi cum ar fi medierea, intelegerea interculturala. Nivelul de cunoastere avansata al unei persoane variaza intre cele 4 dimensiuni (ascultat, vorbit, citit, scris) si intre limbi diferite, in concordanta cu mediul social si cultural din care provine individul, mediul inconjurator, nevoile si/sau interesele acestuia.
   
Competente dobandite:
   
Documente necesare la inscriere:
Programul cursului este structurat in trei sectiuni:
Durata cursului: 72 ore.
Pretul cursului: 500 RON.
Modalitati de inscriere:
Email: asociatiadominou@yahoo.com
Sau completati FORMULARUL DE CONTACT ON-LINE.
In pretul cursului sunt incluse: prestatia lectorilor, suportul de curs, CD cu materiale pentru studiul ON-LINE, pauze de cafea, asistenta pentru elaborarea Proiectului de absolvire, certificatul de absolvire.
Locul de desfasurare:
Str. LIPSCANI, nr. 22 (Bazar Craiova), Craiova, Dolj.
In urma absolvirii acestui curs se elibereaza CERTIFICATE recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.
Inapoi la cursuri