CURSURI IN PARTENERIAT

FRIZERIE-COAFURA, MANICHIURA-PEDICHIURA

Asociatia DOMINOU, inmatriculata in Registrul National al Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor cu nr. 16/47/28.01.2008, organizeaza in parteneriat cu Asociatia de Calificare si Reorientare in Cariera Oltenia - Drobeta Turnu Severin, cursuri de specializare pentru :
Ocupatia: FRIZERIE-COAFURA, MANICHIURA-PEDICHIURA.
Cod COR: 5141.2.1
Descrierea ocupatiei:
Manichiuristul se ocupa in principal cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea masajului pentru maini, executarea si finisarea manichiurii, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate.
Pedichiuristul se ocupa in principal cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea masajului pentru picioare, executarea si finisarea pedichiurii, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate.
Frizerul se ocupa in principal cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea tunsorii pentru barbati, executarea barbieritului, executarea ingrijirilor faciale si capilare, spalarea parului, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate.

Competente dobandite:
  • Asigurarea calitatii.
  • Dezvoltare personala in scopul obtinerii performantei.
  • Igiena si securitatea muncii.
  • Lucrul in echipa.
  • Organizarea salonului de frizerie-coafura-manichiura-pedichiura.
  • Adaptarea lucrarilor la caracteristicile clientului.
  • Relatia cu clientii.
  • Lucrari estetice si de ingrijire in manichiura si pedichiura.
  • Lucrari estetice si de ingrijire in frizerie.
  • Coafarea parului pe baza ondulatiilor.
  • Decolorarea parului.
  • Vopsirea parului.

• cerere de inscriere.
  • copie BI/CI.
  • copie certificate nastere.
  • copie certificat de casatorie/divort (pentru doamne).
  • copie act de studiu.
  • sesiuni de formare "FACE to FACE" cu prezenta in sala de curs.
  • sesiune de studiu - studiu individual si rezolare de teme specifice, cu asistenta din partea lectorilor, in perioadele premergatoare, pe parcursul cursului.
  • sustinerea examenului final.
Email: asociatiadominou@yahoo.com
Sau completati FORMULARUL DE CONTACT ON-LINE.
In pretul cursului sunt incluse: prestatia lectorilor, suportul de curs, CD cu materiale pentru studiul , asistenta pentru pregatirea practica, certificatul de calificare.
Scoala Postliceala Sanitara 'CHRISTIANA', Str. Imparatul Traian, nr. 39, Craiova, Dolj.
In urma absolvirii acestui curs se elibereaza CERTIFICATE recunoscute de catre Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.
Inapoi la cursuri in parteneriat